Winter onderhoud

Winterbeurt van uw machines

Seizoensmachines: Machines zoals gazon(zit)maaiers, kettingzagen, rugmaaiers, en bladblazers worden door de meeste mensen alleen tijdens het seizoen gebruikt. Na afloop van het seizoen wordt vaak “vergeten” om het brandstofsysteem te reinigen voordat deze gestald wordt. De huidige E10 benzine “veroudert” zeer snel en ondergaat na een paar weken een ontbindingsproces, dit zal start problemen bij aanvang van het volgende seizoen veroorzaken. niet bewaren dus! (zie voor meer informatie onze website) Ook is het van groot belang voor een goed functionerende machine dat de messen, bedieningskabels, accu’s, V-snaren, en eventueel de wielaandrijving wordt gecontroleerd en opnieuw wordt afgesteld.

Automowers: Deze maken méér draaiuren per seizoen dan een gewone gazonmaaier, voorkom ongemak en laat ons deze dus onderhouden. Wij zullen uw Automower zorgvuldig droog en schoonmaken, alles controleren en gratis de nieuwste updates installeren tijdens deze winterbeurt. Laad uw accu in de winter op !! bij verkeerd of géén onderhoud van de accu’s vervalt de garantie. Haal uw automower beneden de 10 graden binnen zo voorkomt u condensvorming in de maaier, vocht is dodelijk voor electronica.
Prijsopgave: Op de onderstaande antwoordkaart kunt u aankruisen als u hier gebruik van wilt maken.
Door tijdig service te laten verrichten worden vaak extra kosten voorkomen en u bent verzekerd van een veilig en een goed functionerende machine voordat het nieuwe maaiseizoen begint.
Zoals gebruikelijk wordt veel van dit werk in de wintermaanden gedaan waardoor lange wachttijden en veel ongemak en ergernis in het voorjaar worden voorkomen.
Halen en bezorgen: U kunt ook gebruik maken van onze haal en bezorgservice voor slechts € 20,=* wordt deze in de winterperiode gehaald en na het onderhoud weer bij thuis afgeleverd. Wij zorgen er dus voor, dat uw machine weer in uw bezit is vóór het nieuwe maaiseizoen. * Boven de 30 km (vanaf Nieuwleusen) wordt er een toeslag berekend van € 0.50 / km.

Digitale antwoordkaart