Historie T&P

Welkom op onze website

Graag wil ik ook even van de gelegenheid gebruik maken om onze afdeling Tuin en Parkmachines aan U voor te stellen wat betreft de werkwijze en de service van alle voorkomende tuin en parkmachines.

Ons bedrijf is opgericht in 1965 in de loop der jaren is de afdeling Tuin en Park uitgegroeid tot een aparte afdeling in ons bedrijf, waar nu continu drie mensen werkzaam zijn alleen in het onderhoud en reparatie van alle voorkomende merken tuin en parkmachines.

Omdat wij als geen ander weten dat het onderhoud en de service een dermate vakkennis en specialisme is geworden zijn wij ongeveer in 1975 van mening geweest om de werkplaatsen en magazijnen te scheiden van elkaar, zodat de Tuin en Park afdeling een eigen magazijn en werkplaats heeft. Hierdoor krijgen deze machines de volle aandacht en zijn weer snel inzetbaar.

Ons streven is om alle machines binnen een week weer inzet baar te hebben, mocht dit niet lukken dan kan er in overleg met een van de monteurs gratis een vervangende machine ingezet worden.

Ook hebben wij voor de meeste machines wel een demo-model op voorraad zodat u voor aankoop eerst diverse machines kunt testen als u geen aanhanger bezit hoeft dit geen probleem te geven ook deze stellen wij ter beschikking.

Kortom uw machines zijn bij ons in goede handen.