John deere 6M nu ook in autopowr uitvoering

John deere 6m, nu ook in autopowr uitvoering

6090M – 6120M

Dankzij hun korte wielbasis (2400 mm) en compacte constructie, zijn deze modellen de perfecte keus voor werken met voorladers in zelfs de krapste ruimtes. Dankzij een binnen hun klasse ongeëvenaard laadvermogen van 4,7 ton zijn ook de zwaarste werktuigen geen enkel probleem.

 

6130M – 6140M

Compact gaat nog verder: de harde werkers voor hoge prestaties. 4-cilinder motor ,grote koelers,kan lang op maximum vermogen zijn werk doen

 

6145M – 6155M

Deze modellen hebben een grotere wielbasis (2765 mm), wat zorgt voor een solide en comfortabel rijgedrag dat nuttig is bij een groot aantal verschillende veld- en transporttoepassingen.

 

 De cabine

Bij het ontwerpen van deze tractorcabine hadden we een simpel doel voor ogen: u helpen om met meer gemak meer te doen. De werkruimte in de 6M is volledig ingesteld op intuïtieve en eenvoudige bediening van de tractor. Uitgaande van principes voor ergonomie is het ontwerp van de rechterconsole en de nieuwe compacte CommandARM van de 6M perfect afgestemd op de nieuwe hoekstijldisplay in stijl – dit maakt het eenvoudig voor de bestuurder om nog productiever te zijn, vanuit een cabine met meer glas rondom en daardoor een open en onbelemmerd uitzicht.

 

 

Nu met AutoPowr

AutoPowr is een hydromechanische transmissie die traploos en continu vermogen levert bij snelheden tussen 50 m/u en 40 km/u. AutoPowr houdt de geselecteerde snelheid vast door automatisch op wisselende belastingen te reageren., Daarnaast blijven de powerquad, autoquad en commandquad transmissies gewoon leverbaar

meer info, klik op het john deere logo op de home pagina