E10 Brandstof/Olie


 

Het tankstation waar u dag & nacht voordelig kunt tanken

E-10 brandstof ? Hoe zit dat? klik hier 

 E10 advies Toro

 

E.G. ten Kate v.o.f. is naast een gerenommeerd landbouw mechanisatie bedrijf ook leverancier van brandstoffen. Denk hierbij aan BP olie voor alle toepassingen in de landbouw maar wij hebben ook vele BP producten in onze winkel  voor uw auto. Voor de distributie van brandstof bent u ook aan het juiste adres bij ons.Wij verzorgen de levering van diesel op locatie en Aspen uiteraard leveren wij dit voor concurrerende prijzen

 

Bent u al in het bezit van een tankpas van ons tankstation zodat u dag en nacht voordelig kunt tanken. Kom dan geheel vrijblijvend langs en vraag naar de voordelen.

Welke voordelen biedt Aspen brandstof mij?

Gezonder

Aspen brandstoffen zijn speciaal ontwikkeld om een alternatief te bieden aan veeleisende gebruikers van conventionele brandstoffen. Ze zijn synthetisch en vrij van de meest schadelijke stoffen als benzeen, tolueen, enz. enz.

Beter voor de motor

Naast gezondheidsvoordelen hebben Aspen brandstoffen een aantal andere opmerkelijke pluspunten: de motoren lopen soepeler, leveren meer vermogen en hebben een langere levensduur.

Onbeperkt houdbaar

Aspen brandstoffen zijn onbeperkt houdbaar. Dit heeft vooral  voor particuliere gebruikers van machines met verbrandingsmotoren een belangrijk voordeel: een normaal tweetaktmengsel bederft en kan essentieele delen van uw motor vervuilen. Dit zorgt voor extra onderhoud indien u de machine langere tijd niet gebruikt. Met Aspen kunt u uw machine probleemloos laten overwinteren.

klik hier waarom aspen

klik hier voor verbluffende resultaten

 

Kijk op de Aspen website voor meer informatie www.aspen-benelux.nl

 Voor elke tuin een maaier op voorraad, ruim 100 maaiers uit voorraad leverbaar, ook grote keuze uit inruil machines met garantie, voor actuele prijzen kunt U het best even contact opnemen, graag tot ziens.